وي با اشاره به نقش و جايگاه سفال در زندگي مردم ايران از گذشته تا امروز اظهار داشت: بررسي جايگاه بسته بندي محصولات صنايع دستي و يا ساير توليدات در طول سالهاي بعد از انقلاب صنعتي نشان دهنده اهميت اين بخش در رونق بازار اين محصولات است.
مديرکل حفظ و احيا معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي ادامه داد: جايگاه بسته بندي در ارتقاء صادرات صنايع دستي و بازاريابي اين محصولات بيش از پيش يادآور اهميت دادن به اين بخش است.
رحمتي با بيان اينکه نبود بسته بندي مناسب مشکلات عديده اي را پيش روي توليد کنندگان و صادر کنندگان اين محصولا قرار داده است، افزود: يکي از برنامههايي که به طور جدي در سرلوحه معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي قرار گرفته ، پرداختن به مبحث بسته بندي به صورت جدي است.
استاندار همدان نيز در ادامه اين مباحث با اشاره به اينکه سفال و سراميک لاله جين به دلايلي چون قدمت و تکثر توليد کننده از اهميت بسزايي در کشور برخوردار است، گفت: تعداد کارگاههاي فعال و بيکار نبودن حتي يک نفر از ساکنان اين منطقه به خوبي گواه اين مسأله است.
مرادي تصريح کرد: در حال حاضر 730 کارگاه سفال و سراميک در سطح اين شهرستان فعال هستند که نمودي مناسب از پتانسيلهاي بالاي صنايع دستي به ويژه صنف سفال و سراميک استان همدان به شمار مي روند./111
انتهای پیام/